sunnuntai 1. elokuuta 2010

seinäjutskia

Terve! Oon näköjään vaan laiskistunu entisestään tän päivittämisen kanssa... No mutta onhan tässä tullu tehtyä vaikka minkämoista projektia joista suurin osa on kylläkin lähteny eteenpäin. Yks päivä otin lopultakin kameran käteen ja kävelin kämpän ympäri ja otin kuvat seinillä olevista jutuista joita ei täällä oo vielä näkynyt.

Joskus talvella keksin et nyt on pakko saada ilmo
tustaulu. Kiertelin muutaman päivän kirppareita ja koska oon malttamaton ostin heti ensimmäisen mikä tuli vastaan vaikka hintaa olikin 5e... Käytetystä ilmotustaulusta, huhuh. Sen verran muokkailin sitä että maalasin kehykset mustaks ja pistin narun läpi kiinnityslenkeistä. Suunnitelmissa oli käyttää taulua sen originaalissa tarkoituksessa eli täyttää se to do-lapuilla ja kauppalistoilla, mutta koska teinivuosilta oli vielä säästössä kaikenlaista tarraa ja lappua joista tykkään, päätinkin täyttää taulun niillä ja iskee sekaan muutaman valokuvan.


Oon ollut innostunut kaikista old school tatuoinneista jo muutaman vuoden ajan ja päätin maalata lintutaulun kaveriks sydämen. Oli kauhee pohtiminen että mitä kirjotan tohon nauhaan, halusin jotain millä on mulle itelle merkitystä. Maalasin tän vähän sen jälk
een kun tulin ausseista ja yritin kelailla jotain siihen liittyvää. Aussit on aika tunnettuja no worries -lausahduksesta ja sitä voikin käyttää aika monessa tilanteessa. Byron Bayssa tapasin yhen pojan joka tykkäs sanoo et no wucking forries kunnon aussiaksentilla ja musta se oli niin hauska kun se oli ihan tosissaan haha!

Sain 18-vuotislahjaks maailman hienoimman seinäkellon, siinä oli Tuhkimo ja linna ja Tuhkimon vieressä pikkunen kello. Nyt viimeks kun siitä loppu patterit en enää vaihtanu niitä, vaan tein ite uuden kellon. Ostin tiimarin -70% alennuksista kellon, irrotin koneiston kellotaulusta ja pistin lp-levystä läpi.



Tää ei oo mikään diy-juttu mut oli niin mahtava löytö ja sopii hyvin teemaan. Sydänpeili kierrätyskeskuksesta 6€

4 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Hello! Ihana toi peili <3 oon tota kelloa miettiny itekin sikapitkään, oon ihan kellohullu! Kelloja ja laukkuja ei oo koskaan liikaa. Mulla oli ihana reissu sielläpäin, pakko tulla uudestaan esim syyskuussa (:

Hanna kirjoitti...

kiitti babe! toi on niin iisibiisi ja halpa toteuttaa et ei sitä kantsi kauaa funtsii! levyjä kantsii käydä kattoo kierrätyskeskusesta, sieltä irtoo halvalla. ilmottele sit kun oot taas hoodeilla!!

Inka kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt :)

Hanna kirjoitti...

kiitti inka!(: