tiistai 3. elokuuta 2010

don't worry 'bout a thing

Joskus back in the days tuli muokkailtua irc-galleriaan mitä mielikuvituksellisempia kuvia, kontrastit kaakkoon ja alareunaan joku naseva lyriikanpätkä. Se vaihe elämästä on nyt mennyt ohi mut lyriikat kun on vieläkin aika mukavia, niin niitä pitää iskee johki muualle. Koska facebookkiin en kehtaa niin tehdä, pyöräytin kangaskassin (mullahan ei niitä vielä riittävästi oo.......)!

Bob Marleyn Three Little Birds on yks mun all time favourite –biiseistä.
Sitä biisiä kun kuuntelee ni tulee väkisinki hyvälle tuulelle, melodia on just lepposa ja lyriikat toimii. Mulla oli mielessä kolme eri kohtaa mitä oisin voinu kassiin maalailla, mut tää oli se mikä näytti ja kuulosti parhaimmalta.


Kassi on ommeltu vanhasta verhosta ja printti on hahmoteltu vapaalla kädellä, eka lyijykynällä ja sit maalattu kangasvärillä.

2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

kiva kirjoituksen pätkä, tykkään "fontista" :) ja tunnistan itseni tuosta kuvienmuokkaus-ikävaiheesta :D se on taakse jäänyttä elämää se, onneksi!

Hanna kirjoitti...

kiitti! fontti on ihan oikeestikkin olemassa, nimi on travellers! haha onneks meitä muokkailijoita on useempi ni ei tartte yksin hävetä :D