perjantai 8. tammikuuta 2010

Long time no sea

Jos taas lähtis inspis päivitellä tätäki vaihteeks! Bf lähti tänään jo tonne kehä kolmosen ulkopuolelle kotikonnuille ja mulla alkaa laskeminen maanantaina 362 alaspäin. Oon sit vuoden päivät ittekseni että eiköhän se inspiraatio sieltä tuu kun ei oo mitään tekemistä. Ainii ja ulkoasun muokkailu on vielä kesken, oon nyt pari tuntii tehny bannereita ja taustakuvii eikä meinaa onnistuu, ihan sama en jaxa.

Mut sit blogin aiheeseen liittyen tein maailman sulosimmalle yksvuotiaalle pipon ja pari hernepussia.


Pipo virkattu ilman ohjetta, katoin netistä minkä kokonen pää 1-vuotiailla on ja sen mukaan sit virkkasin. Hernepussit taitaa olla vähän isommille kun vuoden ikäsille, mut ne oli niin easyt ja kaapissakin oli herneitä valmiina. Kuvat on leikattu eurokankaan alelaarista löytyyneestä palasesta, kankaitten välissä on semmosta molemmin puolin kiinnittyvää tukikangasta ja lopuks vetäsin suoralla ja siksakilla kuvan kiinni.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa kun tulit takaisin! Tämä on tosi kiva blogi :)

Ence BOO kirjoitti...

Tosi suloisia juttuja taas olet askarrellut. Ihania nuo kuvat hernepusseissa :)

Hanna kirjoitti...

iik ootte ihania!! kiitti molemmille(:

Anonyymi kirjoitti...

Hei onko noissa hernepusseissa ja sit tuunaamassasi penaalissa käytetty saman kankaan kuvioita?:) mistä tuollaista oot löytäny, mäki haluun.:D

Hanna kirjoitti...

anonyymi - jep, on samaa kangasta! kangas on ostettu muistaakseni petikon eurokankaasta (eli vantaalta) joskus viimevuoden puolella. se oli semmoses palalaarissa ja toi oli ainoo palanen minkä sieltä löysin :( mut kantsii ebaysta ettii esim tattoo sanalla kankaita, sieltä vois löytyy jotai samantyyppisii!