keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Huulirasva tuning

Tylsyys iski ja piti keksiä jotain helppoa tekemistä, minkä kanssa ei mene hermo. Kaivelin mun diy-tiedostoja ja tämmöstä löytyi.


Anttilasta ostettu sininen(!), pahanhajuinen ja huonosti toimiva huulirasva, pussi punasta Kool-Aidia (jonka alunperin oon ostanu lankojen värjäystä varten) ja vaseliinia.

Ekku kaavin huulirasvat pois tuolta rasiasta ja pesin sen. Sitten otin toiseen päähän rasiaa pikkusen vaseliinia ja toiseen päähän Kool-Aidia ja pari tippaa vettä. Sekotin keskenään ja siinä se. (Joo no pistin kyllä Kool-Aidia vähän liikaa, koska kun koitin sitten huuliin, niin kirveli ihan hullusti ja maistu aika vahvasti tolle tökötille. Otin sitten puolet pois ja lisäsin saman verran pelkkää vaseliinia). Nyt on kivemman väristä ja makuista huulirasvaa.



Ja kannesta tarrat pois ja paljettien liimaus. (Tämäkin on toteutettu keskellä yötä, että ei luovuuden kukka enää kukkinut. Sen takia aika lame koristelu...)

Ja pitihän tota Kool-Aidia juoda lasillinen. Hyi että oli ällöö.

5 kommenttia:

_ kirjoitti...

Oon uus tässä "blogien maailmassa" ja oon jostain syystä eksyny oman sivustoni lisäksi vaan erilaisiin "muotiblogeihin", jotka käsittelee naisten vaatteita. Mukava huomata, et löysin jotain liittymäpintaa omiin kiinnostuksiin, koska tää huulirasva tuunaus on ihan huippu idea. Oma juttu, helppo toteuttaa, mahollisuus erilaisiin variaatioihin. Pisteet siitä!

intiaanidisko kirjoitti...

Mistä tuota kool-aidia saa ostettua? ois nimittäin kiva kokeilla tota huulirasvajuttua :>

Hanna kirjoitti...

henry ZH - Joo mulla sama vika, luen melkeinpä pelkästään muotiblogeja vaikka ite pyöritän tämmöstä askartelupainotteista... Ja kiitti kehuista! Siitä vaa tuunailee(:

intiaanidisko - Ööööö oisko se ollu wtc se rakennus apua en oo ihan varma. No mut kuitenkin jossai stokkan ja steissin välillä. Meet sinne sisää ni siel on semmonen amerikkalainen kauppa ni sieltä saa. Ää oon niin huono selittää :-D

Anonyymi kirjoitti...

voiks sitä oikeesti syödä? kreisii! eiks siinä oo kaikkee pahaa? ihku blogi muuten!

Hanna kirjoitti...

minde - Voi juoda niinku ihan 4real!!!! Ihan greizii... Ja se on pahaa =((( Kiitti honey!