tiistai 29. heinäkuuta 2008

Vapaapäivä 2

Petollisia nää vapaapäivät heti palkkapäivän jälkeen. Aloittelin päivän kuitenkin hillitysti shoppailemalla kierrätyskeskuksen ilmaispuolella. Sieltä kiikutin kotiin kolme tommosta kukkahuivia, jotka vissiinkin vien tuonne kotikonnuille yhdelle kaverille. Sitten siellä oli myös meitsin kokoo olevat tummansiniset tennarit, joille ajattelin tehdä jotain mut no idea mitä. Eka ainakin vaihdan kengännauhat...


Sitten kunnon ostoksiin.
Alotetaan kamerasta, aaaaah! Tätä yritin käydä hakee Kiasma-kaupasta jo aikaisemmin ja nyt tärppäs. Lomokamera, purelove. Heräteostoksia: Trendi ja Cosmo, puoleen hintaan hei ja Lindexin lastenpuolelta kolmet sukat á 0,95€. Kapp Ahlin lastenpuolelta värikkäät sydänhelmet, jotka vissiinkin pistän eteenpäin pikkusiskolle. Sitten löytyy pihdit hehe ja valkosta nauhaa. Taustana on tänään Eurokankaan alelaareista ostettu tilkku. Sitten löytyy paketti vaahtomuovia Suomalaisesta kirjakaupasta (2,95€) jonka käyttötarkoituksesta lisää seuraavaksi.


Itsetehtyihin leimasimiin tarvitset:

- paksua vaahtomuovia

- pullonkorkkeja
- liimaa

- sakset

- liiman levitykseen jonkun tikun, itse käytin isoa parsinneulaa kun ei ollut hammastikkuja :-D


Elikkä eka piirrä vaahtomuoville pullonkorkin ääriviivat. Leikkaa ympyrä irti ja piirrä joku kiva kuvio ympyrään. Leikkaa pois semmoset kohdat, jotka haluat jättää valkoiseksi. Liimaa kiinni pullonkorkkiin ja tsädäm, sulla on omin käsin tehty leimasin!

Tulos:

Ihania, persoonallisia ja varmasti uniikkeja leimasimia!

Näitä on kyllä ihan hullun mukava tehdä. Korkit vaan alkaa olemaan pikkuhiljaa finaalissa.

4 kommenttia:

fffrida-frida kirjoitti...

oi vitsi sä oot kyllä näppärä käsistäs! löysin just sun blogin ja tykästyin heti :-)

ps kiasmastako toi lomokamera siis on? oliko kallis ja tuleeko kivoja kuvia? oon myöskin harkinnut tommosen hankkimista :-)

Hanna kirjoitti...

Hihii kiitti (: Joo Kiasmasta ostin ja tulee ihan hullun hienoja kuvia! Tossa taulu-postauksessa näkyy pari. En oo varma, mut oisko toi maksanu 39e tai jotain. Ja on kyllä maksanu ittensä takas, mulla menee suunnilleen filmi/kk.

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Ihana idea! Voi hittolainen :D

Hanna kirjoitti...

norsis - (Ei oo oma idis mut) kiitti! Toi oli oikeesti tosi kivaa (ja halpaa) hommaa, kantsii koittaa(: