torstai 20. elokuuta 2009

eka päivän asu ever!

Pikkusisko kysy tossa jonkin aikaa sitten että miks en päivitä mun blogia useammin. No siks tietty kun en saa mitään aikaseksi. Sieltä tuli että no pistä sitten sun vaatteista kuvia. Että ei muutaku päivän asu here you are reissumuotia huhtikuulta:

bikinit: jayjays 5€
toppi: random kauppa surfers paradisessa 1.20€
hame: big w lastenosasto 6€
(ilmastointiteipillä korjatut) tennarit: big w 3.8€

Kuuma reissumuoti 2009, bikinit, tukka pois naamalta, halpaa ja vilposta. Kuva on otettu Noosan ostoskeskuksen edessä ja ihailen siinä tennareitani jotka Sun pakotti heittämään roskiin koska se ei enää kehdannut liikkua mun kanssa. Kuvan oton jälkeen käytiin ostamassa mulle uudet samanlaiset! Yhteensä noita tennareita meni puolen vuoden aikana neljä paria... Tuli vähän käveltyä.

Joo, ei taida nää asujutut oikeen olla meikän heiniä, niitä on kiva lukee muista blogeista, mutta ehkä mä vaan tyydyn esittelee omia tuotoksiani. Joten aiheeseen. Trolliavaimenperä meni rikki ja vaikka se olisikin ollut helppo korjata niin päätin tehdä uuden!


Panda tehty askarteluhuovasta ja käsin pistelty menemään. Mulla on tässä nyt muutama projekti kesken ja onhan noita valmiitakin tullu pari mutta ei vaan ole saanut kuvia otettua. Pikkuhiljaa...

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Tuliaisia mulle!

Puoli vuotta kun vietettää maailmalla ni tulee sitä sit jotain ostettua. Tässä on nyt vähän ostoksia (paitsi ei vaatteita, kenkiä eikä laukkuja), mutta ikävä kyllä rinkka oli vaan 60 litraa niin ei sinne hirveesti loppupeleissä mahtunu. Paitsi syyskuussa on vielä tulossa 10 kiloo tavaraa jee!


Thaimaa on oikeesti shoppailijan paratiisi. Tosi halpaa ja kaikkee löytyy. Ja paljon englanninkielisiä askartelukirjoja! Cute stuff -kirjassa on kaikkee simppelii, avaimenperiä, kaulahuiveja, pussukoita jne. ja sitä saa suomenkielisenä versiona Suomalaisesta Kirjakaupasta (mut 8€ kalliimpana hehe).
D.I.Y. boksissa on 25 pahvista korttia ja niissä on kaikkia erilaisia tuunaus- ja askartelujuttuja, esim. kuin tehdään street art -tarroja ja erilaisia paitojen tuunaus -ohjeita. Australiassa oli samaa sarjaa oleva lapsille suunnattu kirja ja nyt mua harmittaa et en ostanu sitä. Siinä oli kaikkee mahtavaa, esimerkiks semmonen että kertakäyttö ketsuppipakkauksiin kun piirtää jonkun ukon sille valkoselle puolelle niin sit sen voi tappaa jollain terävällä ja ketsuppi roiskuu hienosti! (Toimii, tuli testattua.) Tuunaus- ja kynsilehdet oli n. 1.5€ kappale ja vaikka en oo hirvee kynsi-intoilija niin kyllä niistä inspiraatiota irtoo. "Ed Hardyn"-lompakko oli viitisen euroa, punainen kello 1€ ja pinkki kello 5€ ja kaikki on ostettu ulkomarketeilta. Markettikulttuuri on Thaimaassa aivan mahtava, pienimmissäkin kylissä on viikonloppusin oikeen kunnon marketit ja sinne kokoontuu koko kylä.

(anteeks huono kuva, en osaa käyttää Mikan kameraa)

Näihin tauluihin rakastuin tulisesti. 2€ kappale Bangkokista, Suan Lum Night Bazaarista ja thank god tuli ehjinä Suomeen.

Kantsii mennä Thaimaaseen. Eikä pelkästään Bangkokkiin shoppaa ja Koh Phanganiin Full Moon Partyihin (vaikka pitää nekin kokea) mutta sinne pohjoseen pikkukyliin katsomaan oikeeta thaimaalaisten ihmisten elämää, miten ne asuu ja on. Ei sitä maata voi olla rakastamatta.