lauantai 30. toukokuuta 2009

Terve toverit!

Taas on tovi vierahtany mut nyt sain aikaseks kuvailla naita jeeee!

Ei muutaku suoraan asiaan.

Ekkuna taa pipo jonka tein.... joskus?

Ajantaju on vahan hakuses valilla. Ehka teen viela tupsun, ehka en. Tupsuja on tylsa teha.
Sit hame jonka tarina onkin jo tuolla alempana kerrottu.


Ei siita sen enempaa.

En sitten tykannykkaan hirveesti tosta piposta ja kun lahin uudestaan telttailee ni tein sitten toisen (ja paremmin takkiin matsaavan) ja samaa sarjaa olevat lapaset.

Mallina the cutest girl ever, Sun.

Toisessa lapasessa on tuolla ylhaalla valkosella langalla "xo" mut se ei kovasta yrityksesta huolimatta tietenkaan kuvassa nay. Ja pipossa samanlainen juttu takana.
Ja koska valkosta lankaa jai niin paljon yli ni tein tylsat topposet (joissa sivuilla "xo" myoskin).


Vikana viela mun matkapaivakirja jonka pallystin skrappipaperilla jesaria avuksi kayttaen.

Aitienpaivakortit ei oo vielakaan paassy lahtee koska hukkasin ne mut sain tossa just tietaa et ne on tuol 500km paassa tallessa haha!

Heippa.

lauantai 2. toukokuuta 2009

G'DAY MATE!

Se keta arvaa otsikosta missa pai maailmaa oon saa banaanin! Eheh, eli siis Australias oon nyt ollu pari kuukautta ja toivottavasti viela pari ois edessapain. Reissu on ollu mind blowing, tajutonta miten uskomattomia ihmisia onkaan olemassa.

Mutta asiaan. Reissun alusta asti oon suunnitellu mustan minihameen ostamista. Pari viikkoo sitten mulle pistettiin kateen polvipituinen musta hame. Ei muutaku common kitcheniin ja leikkuulautaa viivottimena kayttaen leikkasin tylsilla, ruosteisilla saksilla itselleni just sellasen hameen mita halusinkin! Ja unohdin tosissaan ottaa itse hameesta kuvan. Mutta siita se ajatus sitten lahti. Seuraavana paivana menin ja ostin lankaa, puikot ja virkkuukoukun. Seuraavana paivana valmistu pipo (taalla on oikeesti kylma oisin) (ja pipostakin unohin ottaa kuvan :D) ja muutama pupu. Osa pupuista on jo lahteny eteenpain, tas on Harryn, Sunin ja Kennyn puput.


Sitten tosissaan toi aitienpaivakin on kohta. Vaikka tassa onkin muutama kilometri valissa ni ei se esta etten ite vois korttia vasata.


Aiti-kortti aitille (eikai.....), punaset lintukortit mummoille, vihree lintukortti Mikalle ja pupukortti Kennylle.
Tallasta taalla, Australia kuittaa ja hiljenee. Ainakin hetkeks.

(Sori pisteitten puutteesta a ja o kirjainten paalla, toivottavasti saa jotain selvaa)